Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

blog

Inzicht en advies van onze experts

Duik in het laatste ConXioN-nieuws, of krijg inzicht in en advies over de nieuwste thema’s, trends en ideeën die onze experts voor je uitkiezen.

Altijd up-to-date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van trends, IT-nieuws, evenementen en inspirerende cases.

Search

Windows 11 update: Ontdek de nieuwe functies voor jouw bedrijf

Windows 11 update met AI-verbeteringen en verbeterde beveiliging. Ontdek hier de belangrijkste nieuwigheden voor jouw bedrijf.

Microsoft Copilot: Wat mag je verwachten?

Vanaf 1 november 2023 wordt Microsoft Copilot, een integraal onderdeel van de Enterprise-toolkit. Lees hier wat je kan verwachten.

Jochen Maertens wordt nieuwe Managing Director bij ConXioN

ConXioN, een toonaangevende ICT-speler in België, kondigt de benoeming aan van Jochen Maertens als nieuwe Managing Director.

Wat is Modern Workplace?

Wat is Modern Workplace? De vrijheid om te werken waar en wanneer je maar wil, zonder in te boeten aan productiviteit. Ontdek het hier.

ConXioN versterkt cloud divisie en expansie in Vlaanderen met overname van ITCE uit Kontich

ConXioN versterkt haar cloud divisie door overname ITCE uit Kontich. ITCE (IT Centre of Excellence) is een toonaangevende Microsoft Cloud Solutions Partner met ruim 20 jaar ervaring in clouddiensten en IT-ondersteuning. ITCE is gekend om hun vooruitstrevende “Virtual Workplace’ oplossingen.

Microsoft Licentie Update voor EEA en Zwitserland

Microsoft voert een Licentie Update voor EEA en Zwitserland wegens feedback van de Europese Commissie (EC). Lees hier alles wat je moet weten!

ISO 27001-certificering benadrukt onze voortdurende inzet

Met trots delen we het nieuws dat ConXioN met succes de ISO 27001-certificering voor informatiebeveiliging heeft verworven.

Bing Chat Enterprise is nu beschikbaar

GPT-4 technologie, maar met commercial data protection. Bing Chat Enterprise is nu beschikbaar, lees hier alles wat je moet weten!

Windows 365: een nieuwe manier van werken

Je kent ongetwijfeld Microsoft 365, maar ken je ook Windows 365? In deze blog nemen we je mee in de wereld van de Windows Cloud PC.