Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

blog

Inzicht en advies van onze experts

Duik in het laatste ConXioN-nieuws, of krijg inzicht in en advies over de nieuwste thema’s, trends en ideeën die onze experts voor je uitkiezen.

Altijd up-to-date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van trends, IT-nieuws, evenementen en inspirerende cases.

Search

NIS2, cybersecurityverzekeringen en cloud security: de uitdagingen van een next-gen CISO

Chief Information Security Officers zijn belangrijker dan ooit in tijden van hacking, cyberaanvallen en datalekken. Ontdek de recap.

De mogelijkheden van 3D-printing | 52 Topics #31

Kevin en Maarten leggen uit wat 3D-printing is, wat er geprint kan worden en in welke sectoren, maar ook wat de uitdagingen zijn.

Opgepast: kritische kwetsbaarheid in FortiOS (Fortinet)

Fortinet meldde een kritische en actief misbruikte kwetsbaarheid in bepaalde versies van FortiOS. Wat kan jij doen en wat doet ConXioN?

Werken bij ConXioN: van vrienden naar collega’s

Dennis bracht jeugdvriend Wiebe aan als collega. Benieuwd naar Wiebes keuze voor ConXioN en zijn ervaringen? Je leest het in deze blog!

Wat is IoT? | 52 Topics #30

Wat is IoT? Welke evoluties maakte het door? En vooral: wat zijn de mogelijkheden? Kevin en Maarten leggen het uit in deze aflevering!

Nieuwe features in B-WISE

B-WISE evolueert iedere dag, met meer functionaliteiten en nieuwe features. Lees zeker verder voor nieuwe features en handige tips.

Wat is Microsoft Dynamics 365? | 52 Topics #29

Kevin en Maarten zetten de mogelijkheden van Dynamics 365 in de spotlight. Wat is dit cloudpakket van Microsoft en hoe kan je het inzetten?

Artificiële Intelligentie (A.I.) en Machine Learning | 52 Topics #28

ConXioN behaalt Microsoft Meetings Advanced Specialization

ConXioN is trots om aan te kondigen dat ze een nieuw kwaliteitslabel van Microsoft ontving: de Microsoft Meetings Advanced Specialization!