Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

blog

Inzicht en advies van onze experts

Duik in het laatste ConXioN-nieuws, of krijg inzicht in en advies over de nieuwste thema’s, trends en ideeën die onze experts voor je uitkiezen.

Altijd up-to-date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van trends, IT-nieuws, evenementen en inspirerende cases.

Search

Circulaire IT met Wouter den Ouden en Dylan Morauw (ConXioN Nederland) | 52 Topics #23

Duurzaamheid staat bij bedrijven steeds hoger op de agenda en het wordt steeds duidelijk dat we gezamenlijk ons steentje moeten bijdragen. Hoe kan circulaire IT helpen? Is refurbished hardware hetzelfde als ‘tweedehands? Welke andere problemen kan het hergebruik van hardware oplossen? En wanneer kiest een bedrijf best voor gloednieuw of refurbished? Wouter en Dylan van ConXioN Nederland hebben het erover met Kevin en Maarten.

Microsoft Ignite 2022: wat moet je onthouden?

Na Microsoft Inspire 2022 in juli, is het nu de beurt aan Microsoft Ignite 2022. Hier werden heel wat nieuwigheden geïntroduceerd.

Bereikbaarheid ConXioN Experience Center: werken aan afrit Waregem afgelopen

De werken aan de Vlecht over de E17 in Waregem zij afgerond. Dit wil zeggen dat je het ConXioN Experience Center weer eenvoudig kan bereiken.

Wat is Microsoft Viva? | 52 Topics #22

Maak kennis met Microsoft Viva! Deze set van tools helpt om meer inzicht te krijgen in de productiviteit en het welzijn binnen de organisatie. Kevin en Maarten leggen waaruit Microsoft Viva bestaat en hoe je het kan inzetten.

Hoe het cafetariaplan bij ConXioN een hele fietsbeweging in gang zet

Schuilt er een Evenepoel in elk van ons? Bij ConXioN wordt het fietsleaseplan van o2o alvast bijzonder positief onthaald.

Wat is Microsoft Purview? | 52 Topics #21

In deze aflevering leggen Kevin en Maarten uit Microsoft Purview organisaties kan helpen met hun databeheer en compliance.

Edge-to-cloud met HPE GreenLake

GreenLake? We leggen je uit wat dit edge-to-cloud-platform van HPE is en hoe je het kan inzetten in jouw organisatie.

De trends volgens HP met Andreas Van Puyenbroeck (HP) | 52 Topics #20

HP in the house! Van Andreas Van Puyenbroeck, Category Manager BeLux, hoor je hoe HP innoveert om in te spelen op het huidige landschap van hybrid working, vergaderzalen en duurzaamheid.

ConXioN Family Day

De ConXioNeers en hun gezinnen zakten af naar Fort Napoleon voor de ConXioN Family Day. Geniet je mee via de foto's en aftermovie?