Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

blog

Inzicht en advies van onze experts

Duik in het laatste ConXioN-nieuws, of krijg inzicht in en advies over de nieuwste thema’s, trends en ideeën die onze experts voor je uitkiezen.

Altijd up-to-date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van trends, IT-nieuws, evenementen en inspirerende cases.

Search

Up in the air with ConXioN & Cisco

We blikken terug op een fantastische avond met een prachtige ballonvaart. Een avond waarbij we letterlijk ‘in de wolken' waren.

Maak kennis met XCentral

Er staat een nieuwe ERP-specialist voor jou klaar. XCentral is gespecialiseerd in Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Kwetsbaarheden in industriële controlesystemen (ICS) nemen toe

Alert blijven. Dat dat zo belangrijk blijft, mag blijken uit het feit dat kwetsbaarheden in ICS (Industrial control system) fors toenemen.

Hoe communiceer ik bij een intern project?

Onze Business Consultant en Change Management Christine legt uit waarom communiceren zo belangrijk is om een intern project te doen slagen.

Carrièreswitchen tijdens de coronacrisis

Veranderen van job is niet evident. Al helemaal niet middenin de coronacrisis. Onze nieuwe collega Dennis vertelt alles over zijn ervaringen.

De 5 meest impactvolle aankondigingen van Microsoft Inspire 2021

Benieuwd welke nieuwe features Microsoft heeft voorgesteld aan haar partners op de nieuwe Microsoft Inspire-conferentie 2021?

Microsoft presenteert: Windows 365 Cloud PC

Ontdek hoe Microsoft werkgevers - en nemers zal ontzorgen in tijden van remote work dankzij de Microsoft 365 Cloud PC.

Veilig op reis met HP

Een toestel dat handig is op je werk, maar ook op verplaatsing? Wij hebben de oplossing, dankzij de veilige toestellen van HP!

Patching Print Drivers

Alles wat je moet weten over onze managed patching met betrekking tot de kwetsbaarheid in Print Spooler Service van Windows.