Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

blog

Inzicht en advies van onze experts

Duik in het laatste ConXioN-nieuws, of krijg inzicht in en advies over de nieuwste thema’s, trends en ideeën die onze experts voor je uitkiezen.

Altijd up-to-date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van trends, IT-nieuws, evenementen en inspirerende cases.

Search

Waarom zou ik overschakelen van een fileserver naar de cloud?

Er zijn verschillende redenen voor de verhuis van je bestanden van een lokale fileserver naar de cloud. We zetten de voordelen op een rijtje.

Hoe veilig is jouw wachtwoord écht?

Door laks om te springen met onze wachtwoorden worden we een gemakkelijk doelwit voor cybercriminelen die uit zijn op onze gegevens.

Ook met Apple ben je niet meer veilig

Er circuleert meer en meer malware. Helaas wordt ook Apple vaker getroffen. Wat is macOS-malware Silver Sparrow en wat kan je ertegen doen?

4 securityvoordelen van Microsoft 365

Office 365 is bij velen de norm, maar wist je dat Microsoft 365 (Business Premium) nog heel wat extra securityvoordelen met zich meebrengt?

Hoe introduceer ik een succesvolle verandering?

Onze Change Management Expert Christine legt uit hoe rekening houden met de mensen achter de processen zorgt dat je project slaagt.

Change Management: een introductie

Change Management? Onze Business Consultant Christine legt uit wat het is en waarom het zo belangrijk is bij je digitale transformatie.

Ontdek nieuwe use cases voor jouw Microsoft-tools

ConXioN organiseerde een grootschalige Valentijnsactie en maakte daarvoor volledig gebruik van Microsoft tools. Ontdek wat, hoe en waarom.

Een security wakeup call

Het is belangrijk om je bewust te zijn van nieuwe en bestaande securityrisico's die vasthangen aan nieuwe technologieën.

3 tips & tricks tegen meeting-moeheid

We tonen je graag enkele handige features van Microsoft Teams die het videobellen een pak aangenamer kunnen maken.