Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

blog

Inzicht en advies van onze experts

Duik in het laatste ConXioN-nieuws, of krijg inzicht in en advies over de nieuwste thema’s, trends en ideeën die onze experts voor je uitkiezen.

Altijd up-to-date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van trends, IT-nieuws, evenementen en inspirerende cases.

Search

ConXioN behaalt twee podiumplaatsen bij Channel Awards 2021

ConXioN veroverde tijdens de Channel Awards 2021 een podiumplaats voor zowel ‘Best B2B Reseller/System Integrator’ als ‘Best SMB Reseller’.

De voordelen van Connectivity as a Service

ConXioN introduceert Connectivity as a service of CaaS: een zorgeloos beheer van je netwerk aan tarieven op maat van jouw organisatie.

In quarantaine tijdens je eerste werkdag, wat nu?

Sinds de thuiswerkplicht geeft ConXioN een hoogtechnologisch tintje aan de onboarding en verwelkomt het nieuwe collega's met Virtual Reality.

The Future of Work

Tijden veranderen, ook wat kantoormeubilair betreft. Ontdek de visie van experten en de toekomst van jouw bedrijf.

Geef cybercriminelen geen kans

We geven je 11 manieren om jouw data en jouw organisatie te beschermen tegen cybercriminelen. Ontdek alles over datalekken en -inbreuken.

Je wachtwoord staat te koop voor € 5

Lees alles over het darkweb in onze nieuwste blogpost. Wat is het gevaar van de onderwereld van het internet voor jouw business?

7 updates binnen Microsoft Teams

Tijdens Microsoft Ignite 2020 werden grote en kleine updates voor Microsoft Teams aangekondigd. We sommen de highlights voor je op.

Business Central als opvolger voor DBFACT

Het ERP-systeem DBFACT gaat op 31 december 2020 met pensioen. We tonen je een volwaardig alternatief met gelijkaardige features.

Microsoft Ignite 2020: wat moet je zeker onthouden?

ConXioN somt de highlights van Microsoft Ignite voor jou op. Wat is nieuw bij Microsoft 365, Azure, Teams, Business Applications, security...?