Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

blog

Inzicht en advies van onze experts

Duik in het laatste ConXioN-nieuws, of krijg inzicht in en advies over de nieuwste thema’s, trends en ideeën die onze experts voor je uitkiezen.

Altijd up-to-date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van trends, IT-nieuws, evenementen en inspirerende cases.

Search

Hoe hou je controle over thuiswerkers (en blijf je toch optimaal samenwerken)?

Van thuis uit werken is voor de jongere generaties vanzelfsprekend. Voor heel wat bedrijven is het echter nieuw. Hoe hou je controle?

Waarom architectuur, design en IT moeten samenwerken (en hoe ze dat kunnen)

Architectuur, design en kantoorinrichting moeten naadloos integreren met de wensen. Ontdek de pioniersrol van het ConXioN Experience Center.

Optimaal digitaal samenwerken met Microsoft Office 365 en Teams

Hoe behoud je het overzicht bij ingewikkelde projecten en collaboraties? En hoe blijf je efficiënt en productief? Met Office 365 en Teams!

Microsoft Bookings: jouw online afsprakensysteem

Maak het je klanten én jezelf makkelijker en efficiënter met Microsoft Bookings: een online afsprakensysteem dat integreert met Office 365.

Single Identity: neem je kantoor overal met je mee

Bij remote werken is security van groot belang, zodat je corporate data, applicaties en toestellen steeds up-to-date én veilig zijn.

A.I. in de praktijk: hoe ver staan we?

A.I. komt veel vaker in jouw leven voor dan je denkt. In deze blogpost geven we enkele voorbeelden waar en hoe A.I. al wordt gebruikt.

Hoe werkt Artificiële Intelligentie?

Wist je dat je A.I. al meer gebruikt dan je dacht? In dit artikel lichten we kort toe hoe A.I. werkt en wat het allemaal kan.

Wat is A.I. en wat kan ik er mee?

Hoe zal A.I. ons zakelijk en privéleven beïnvloeden? Zorgt het voor meer of minder jobs? En wist je dat je al A.I. gebruikt dan je dacht?

Experience Center wordt inspirerende hoogtechnologische lab-omgeving

Het CEC moedigt ondernemingen aan gebruik te maken van het Experience Center als inspiratiebron, voor offsite meetings, voor ‘education’...