ConXioN finalist voor Microsoft Country Partner of the Year Award

Met grote trots kondigen we aan dat ConXioN is benoemd tot een van de top 5 finalisten voor de Microsoft Country Partner of the Year award! Deze erkenning in een zeer competitief veld is een ongelooflijke eer en een bewijs van de toewijding en innovatie van ons team.

De Microsoft Country Partner of the Year Award is een jaarlijkse, prestigieuze onderscheiding die Microsoft uitreikt aan partners die uitblinken in hun sector. Deze award erkent partners die uitzonderlijke prestaties hebben geleverd door innovatieve en impactvolle toepassingen van Microsoft-technologieën. In 2021 werd ConXioN erkend als Country Partner of the Year. 

Bij ConXioN streven we er altijd naar om de meest geavanceerde en efficiënte IT-oplossingen te bieden, en deze erkenning van Microsoft onderstreept de resultaten van onze inspanningen. Onze positie als finalist motiveert ons om nog verder te gaan en grenzen te verleggen.

We zijn dankbaar voor de samenwerking met onze klanten en partners, die ons voortdurend inspireren om te innoveren en te verbeteren. Hun vertrouwen en steun zijn de drijvende kracht achter onze successen.