Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Microsoft Surface Copilot+ PC’s nu beschikbaar voor bedrijven

Microsoft Surface Copilot+ PC’s nu beschikbaar voor bedrijven

Vanaf vandaag hebben al onze klanten toegang tot de nieuwe Copilot+ PC’s! Zowel de Surface Pro 11e editie als de Surface Laptop 7e editie zijn uitgerust met een geïntegreerde AI-assistent.

 

Op dit moment, de snelste en slimste Windows PC’s, die jou helemaal AI proof maken voor de toekomst. Bekijk hier de veelbelovende features 👇.

Copilot+ PC aankondiging

Deze nieuwe Copilot+ PC’s, aangedreven door Snapdragon X Plus- en Elite-processoren en Windows 11 Pro, bieden meer prestaties en AI-versnelling dan de MacBook Air M3, terwijl ze ook een batterijduur voor de hele dag bieden. Bovendien zijn deze apparaten gemakkelijker te repareren, wat zorgt voor minimale uitvaltijd en maximale productiviteit voor je werknemers.

Wil je de beschikbare modellen zien? Scroll dan even naar beneden ⬇️.

1. Terugkeren naar voorgaande PC activiteiten

Ben je ooit een bestand of website kwijtgeraakt? Of weet je dat je een gesprek had, maar weet je niet meer waar? Met “herinneringen” kan je snel dingen terugvinden die je recent hebt bekeken, zoals websites, bestanden of gesprekken. Je kan ook instellen dat bepaalde bestanden of websites niet worden meegenomen door AI. 

2. Vertaal terwijl je spreekt

Je hebt een internationale meeting waarbij elk zijn eigen taal spreekt, hoe handig is het dan dat Copilot nu live kan vertalen? Geen taalbarrières meer voor jouw medewerkers!

3. Ontwerp afbeeldingen en muziek

Met medecreator kan je heel gemakkelijk op basis van schetsen, unieke ontwerpen creëren. Zo krijg je van Copilot meteen suggesties om jouw visueel ontwerp te verbeteren. Maar het gaat zelfs verder, want deze functie is niet enkel voor afbeeldingen, maar ook voor muziek beschikbaar.

Microsoft Surface Laptop 7e editie

De Surface Laptop, 7e editie, is volledig vernieuwd met een grote focus om de productiviteit van teams drastisch te verhogen.

Microsoft Surface laptop 7e editie

Wat kan je verwachten?

De PC is verkrijgbaar in twee formaten: het 13,8-inch display biedt een groter kijkoppervlak dan traditionele 14-inch schermen in een compacter frame, en de 15-inch versie biedt nog meer schermruimte terwijl hij toch gemakkelijk draagbaar blijft.

✔️ Helderdere displays met ultradunne randen

✔️ Meer poorten

✔️ Verbeterde Wi-Fi 7-connectiviteit

✔️ Batterijduur tot wel 22 uur

Microsoft Surface Pro 11e editie

De Surface Pro, 11e editie, is een flexibele Copilot+ PC, uitgerust met Snapdragon X Elite- en X Plus-processoren die tot 20% meer AI-verwerkingskracht bieden dan de iPad Pro M4 en tot 14 uur batterijduur.

Microsoft Surface Pro 11e editie

✔️ Met Windows Studio Effects, laat je jouw beste kant zien tijdens videogesprekken. Waar je je ook bevindt, de ultragroothoek frontcamera en AI-gestuurde automatische kadrering zorgen voor een haarscherp beeld en houdt iedereen in beeld.

 

✔️ Daarnaast maakt verbeterde stemfocus gebruik van de NPU om achtergrondgeluid te elimineren, waardoor maximale helderheid tijdens video- of audiogesprekken wordt gegarandeerd, doordat de Studio-microfoons zich alleen op jouw stem richten.

 

✔️ In combinatie met de Surface Slim Pen biedt de Surface Pro ongeëvenaarde veelzijdigheid. De Surface Slim Pen maakt nauwkeurig notities maken, schetsen en annoteren mogelijk, wat het een essentieel hulpmiddel maakt voor teams die ideeën snel moeten vastleggen.

 

✔️ Voor extra beveiliging is de Surface Pro ook uitgerust met een geïntegreerde NFC-lezer die kan worden gebruikt met NFC-beveiligingssleutels zoals de YubiKey 5C voor veilige wachtwoordloze authenticatie, waardoor je gegevens beschermd blijven.

Klaar om jouw Copilot+ PC te bestellen?

Onze experts staan voor je klaar om je te begeleiden en te adviseren.